Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

“Ξαναγεννιέμαι μέσα απο τις στάχτες μου...”

“Ξαναγεννιέμαι μέσα απο τις στάχτες μου...”

Τα ψόπα ντ' εξερίζωσαν
'κι ανασπάλω καμίαν
πελίτια ας ίνουνταν σ' ορμάν
γομώνε τα ραχία.


Η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας (Σ.Ε.Ν.) της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Π.Ο.Ε.) με την στήριξη του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων (Σ.Πο.Σ.) Νότιας Ελλάδας και Νήσων και σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης, θα πραγματοποιήσει δενδροφύτευση 353 δενδρυλλίων (συμβολικά ως προς τα 353.000 θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου) την Κυριακή 12 Μαΐου 2013 και ώρα 11:00 π.μ., σε έκταση πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.

Ευγενική Χορηγία:
- 353 Δεδρύλλια βελανιδιάς από τον κύριο Μανώλη Θεοδωρίδη
- Ποντιακά εδέσματα από την Ένωση Ποντίων Μελισσίων

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6976290292 Κώστας

Απαραίτητα μαζί σας καπέλο, αντηλιακό και καλή διάθεση!

Μετακίνηση στον χώρο.
Για να έρθετε στο μέρος της Δεδροφύτευσης, 1)Από τον Σταθμό Χαλανδρίου (μπλε γραμμή) παίρνετε το 461 και κατεβαίνετε στην στάση "1η Νοσοκομείο Παίδων" 2) Από τον Σταθμό Πεντέλης (προαστιακός) παίρνετε το 460 και κατεβαίνετε στην στάση "1η Νοσοκομείο Παίδων" 3) Από τον Σταθμό Αμαρουσίου (πράσινη γραμμή) παίρνετε το 446 και κατεβαίνετε "1η Νοσοκομείο Παίδων".

Από την στάση προς το μέρος της δενδροφύτευσης, θα κατευθυνθείτε μέσα στο Νοσοκομείο, με το που θα μπείτε θα κάνετε δεξιά (προς parking ) και αριστερά στο τέρμα του δρόμου θα βρείτε το μέρος.

http://goo.gl/maps/OfPvA8

Όσοι έρθουν με το αυτοκίνητο, από Αττική οδό θα βγουν στην έξοδο Λεωφ. Πεντέλης, θα πάρετε όλη την Λεωφ. Πεντέλης θα συνεχίσετε στην Λεωφ. Ελευθ. Βενιζέλου όλο ευθεία, και στην πλατεία, θα βγείτε στην Βασ. Γεωργίου Β' και κατόπιν θα βρείτε την Ιπποκράτους και θα κάνετε δεξιά, και όλο ευθεία θα δείτε το Νοσοκομείο Παίδων.

http://goo.gl/maps/TcMo9