Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Μουσική συναυλία αγάπης από την Ένωση Ποντίων Πιερίας

Μία ακόμα φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνει η Ένωση Ποντίων Πιερίας, δείχνοντας για ακόμα μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.

Γλυκιές νότες για τον Ραφαήλ" είναι ο τίτλος της μουσικής συναυλίας που διοργανώνει η Ένωση σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Κατερίνης και στόχο την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Ραφαήλ του οποίου το ταξίδι δεν έχει τελειώσει. Όπως είναι γνωστό, ο Ραφαήλ πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό και να συνεχίζει τη μάχη για τη ζωή του. Έτσι, μαζί με την στήριξη των συμπολιτών μας που όλο αυτό το διάστημα δεν έπαψαν να βοηθούν, τη σκυτάλη παίρνουν σύλλογοι και φορείς. «Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά, πρέπει όλοι να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε» επισημαίνει η πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Πιερίας Ζαίρα Λαζαρίδου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013 στο Δημοτικό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης με είσοδο 5 ευρώ, τα οποία φυσικά θα μπουν στο λογαριασμό του Ραφαήλ.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα τραγουδήσουν οι Δημήτρης Ζαμαντζάς, Μαρία Στάθη, Ράνια Τοπαλίδου, Μαρία Δραγασιά, Φιλιώ Σέρβου, Αλέξανδρος Καλλιφατίδης και Μαρίκα Φωτοπούλου, με την ευγενική προσφορά της Ορχήστρας των Μουσικών από την Πιερία.