Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Στη Βουλή θα βρεθεί αντιπροσωπεία της Παγ. Συν. Επιτροπής Ποντιακής Νεολαίας

Στη Βουλή θα βρεθεί αντιπροσωπεία της Παγ. Συν. Επιτροπής Ποντιακής Νεολαίας
Στη Βουλή θα βρεθεί αντιπροσωπεία της Παγ. Συν. Επιτροπής Ποντιακής Νεολαίας

Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και συγκεκριμένα στην ειδική μόνιμη επιτροπή Ελληνισμού της διασποράς θα βρεθεί σήμερα αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016 στις 3:30 μ.μ. στην αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κων. Τσαλδάρη» σε συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς θα γίνει ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από την Παγκόσμια Συντονιστική Επιτροπή Ποντιακής Νεολαίας (ΠΑΣΕΠΟΝ), σχετικά με τη διοργάνωση της Παγκόσμιας Ολυμπιάδας Νεοελληνικής Γλώσσας.

Στην Επιτροπή έχουν κληθεί οι κ.κ. Περικλής Μήτκας, Πρύτανης του Α.Π.Θ., Μαρίνα Ματθαιουδάκη, Αναπλ. Καθηγήτρια του Α.Π.Θ., Πρόεδρος του Κέντρου Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών και της Επιτροπής Εποπτείας του Σχολείου Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Α.Π.Θ. και οι κ.κ. Άλκης Αναστασιάδης, Πρόεδρος της ΠΑΣΕΠΟΝ και Υπεύθυνος Νεολαίας της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ελληνοποντιακών Συλλόγων, Βικτωρία Κραβτσένκο, Γραμματέας της ΠΑΣΕΠΟΝ και Συντονίστρια Νεολαίας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, Άννα Ηλιάδου, μέλος της ΠΑΣΕΠΟΝ και Συντονίστρια Νεολαίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων των Ελληνοποντίων Παλιννοστούντων από την πρώην ΕΣΣΔ και Κωνσταντίνος Σαμουρκασίδης, μέλος της ΠΑΣΕΠΟΝ και εκπρόσωπος  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων.