Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΣΕΠΕ: Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την επιστολή του πρώην προέδρου μας

ΟΣΕΠΕ: Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την επιστολή του πρώην προέδρου μας
ΟΣΕΠΕ: Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την επιστολή του πρώην προέδρου μας

Με επιστολή της απάντησε η ΟΣΕΠΕ στον πρώην πρόεδρο της, Ηλία Μαυρίδη, σχετικά με την επιστολή που απέστειλε ο τελευταίος στον πρόεδρο της ΔΙΣΥΠΕ, Γ. Παρχαρίδη.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την ανοιχτή επιστολή του πρώην πρόεδρου της ΟΣΕΠΕ Ηλία Μαυρίδη. Επιστολή η οποία γεννά πολλά ερωτήματα και πολλούς προβληματισμούς για τους σκοπούς και τους στόχους της.

Παράλληλα κάνει προτάσεις που μόνο προβληματισμό και ντροπή μπορούν να προκαλέσουν στον αναγνώστη, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κάποιον που η Ομοσπονδία μας τον τίμησε με την θέση του προέδρου.

Τελικά αποδεικνύεται πως δεν έχει γνώση της ιστορίας και του θεσμού του προέδρου της ΟΣΕΠΕ. Αυτήν την ιστορία του προτείνουμε να ψάξει και να διαβάσει έστω και τώρα μιας και η ιστορία τον έβαλε πλέον στο περιθώριο.

Αλήθεια προς τι η πρόταση του κυρίου Μαυρίδη για την ύπαρξη μόνο τεσσάρων περιφερειών στο Ποντιακό παγκόσμιο χώρο "Ελλάδα, Αμερική, Αυστραλία και πρώην Σοβιετική Ένωση". Θεωρεί πως μετά την θητεία του ως πρόεδρος της ΟΣΕΠΕ η Ομοσπονδία μας δεν χρειάζεται άλλο και ότι έχει ολοκληρώσει το έργο της;;;

Ποιανού συμφέροντα εκπροσωπεί ο πρώην πρόεδρος και μπήκε στην τακτική των ανοιχτών επιστολών;

Ποιος του δίνει το δικαίωμα να εκφράζεται με τον τρόπο αυτό για τον μέλλον ενός οργανωμένου χώρου;

Προς τι η συγκεκριμένη στιγμή της επιστολής του όταν γίνονται τεράστιες προσπάθειες για την επίλυση τον προβλημάτων στον οργανωμένο χώρο, και μάλιστα με την ενεργεί συμμετοχή του επίσημου οργάνου της ΟΣΕΠΕ που είναι το Δ.Σ. της;

Θα προτείναμε στο κύριο Μαυρίδη να σταματήσει τις επικίνδυνες τοποθετήσεις και ας αφήσει τα θεσμικά όργανα της ΟΣΕΠΕ να κάνουν το έργο για το οποίο έχουν εκλεγεί.

Εάν ήθελε να είναι ενεργό μέλος αυτής της προσπάθειας, θα μπορούσε να δουλέψει θεσμικά από την θέση του απλού μέλους του Δ.Σ., όπως εκλέχθηκε από το Συνέδριο της
Ομοσπονδίας μας, αντί της παραίτησης του.

Εκτός και αν προσβλέπει ο ίδιος το προσωπικό του μέλλον και συμφέρον εντός άλλου φορέα.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να είναι η πρώτη και τελευταία φορά που πρέπει να τοποθετηθούμε δημόσια για παρόμοιες απόψεις και ενέργειες του κυρίου Μαυρίδη.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος
Αναστάσιος Οσιπίδης 

Ο Γεν. Γραμματέας
Χρήστος Πεχλιβανίδης


Σχετικά θέματα