Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Και επίσημα πλέον: ΠΑΕ Απόλλων Πόντου

Και επίσημα πλέον: ΠΑΕ Απόλλων Πόντου
Και επίσημα πλέον: ΠΑΕ Απόλλων Πόντου

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες σύστασης νέας ΠΑΕ για τον Απόλλωνα Πόντου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου, Κωνσταντίνου Χατζηιωάννου, που επιμελήθηκε της διαδικασίας, η νέα ΠΑΕ είναι γεγονός και ήδη ξεκίνησε να καλύπτεται το μετοχικό της κεφάλαιο, ύψους 300.000 ευρώ.

Στη σχετική δήλωση του δικηγόρου του νομικού γραφείου SPORT LAW OFFICE», αναφέρονται τα εξής:

«Από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης εκδόθηκε σχετική απόφαση με την οποία εγκρίθηκε η σύσταση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) με την επωνυμία: «Μορφωτικός Γυμναστικός Σύλλογος Καλαμαριάς «Ο Απόλλων», Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» και με διακριτικό τίτλο: «Απόλλων Πόντου Π.Α.Ε.», με έδρα την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σχετικά επισημαίνεται ότι η έκδοση της απόφασης αυτής έγινε σε χρόνο ρεκόρ, δεδομένου ότι η σχετική αίτηση για τη σύσταση της Π.Α.Ε., συνοδευόμενη από τα προβλεπόμενα από τον Νόμο δικαιολογητικά και έγγραφα υποβλήθηκε στο Υπουργείο την Πέμπτη 27 Ιουλίου και σε λιγότερο από μια εβδομάδα εκδόθηκε η απόφαση για τη νέα Π.Α.Ε. Στο γεγονός αυτό συνετέλεσε σε μεγάλο βαθμό ο πλήρης φάκελος ο οποίος υποβλήθηκε με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία εκκρεμότητα και να μην καθυστερήσει η όλη διαδικασία, ώστε να εκδοθεί άμεσα η σχετική απόφαση.

Πλέον η νέα Π.Α.Ε. «Απόλλων Πόντου Π.Α.Ε.» είναι γεγονός και ήδη έχουν ξεκινήσει όλες οι διαδικασίες για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου αυτής».

Πηγή: Liga News