Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογο Ποντίων «Κομνηνοί» της Νέας Υόρκης (Βίντεο)

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογο Ποντίων «Κομνηνοί» της Νέας Υόρκης
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογο Ποντίων «Κομνηνοί» της Νέας Υόρκης

Στην Ποντιακή Λέσχη στην Αστόρια το απόγευμα της Κυριακής υπήρχε μεγάλη κινητικότητα, λόγω των εκλογών. Τόσο στη Λέσχη, όπου είχε στηθεί η κάλπη, όσο και στο προαύλιο του ιδιόκτητου κτιρίου υπήρχαν πηγαδάκια και συζητήσεις για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου.

Οι εκλογές διεξήχθησαν με τάξη και ανέδειξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο πλαισιώνεται από μια ομάδα στελεχών που διεκδίκησαν την επανεκλογή τους, από δύο νέα μέλη, καθώς επίσης και από δύο εκπροσώπους της νεολαίας του Συλλόγου.

Στην ανακοίνωση της Εξελεγκτικής Επιτροπής αναφέρεται ότι επανεκλέχτηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Μολοχίδης, καθώς επίσης και οι Λάζαρος Πετρίδης, Κασσιανή Λουκίσσα, Ιωάννης Μουταφτσής, Δήμητρα Καρασαββίδου, Τριαντάφυλλος Καλεμκερίδης και Νίκος Πουλικίδης.


Επίσης, εκλέχτηκαν οι Γιώργος Ανδρονικίδης και Γιάννης Καραπετρίδης. Στο ενδεκαμελές συμβούλιο συμμετέχουν για πρώτη φορά και οι νέες Χαρίκλεια Αμανατίδου και Καλλιόπη Χατζή από το οργανωμένο τμήμα Νεολαίας του συλλόγου.

Την Τετάρτη το βράδυ θα συγκληθεί το νεοεκλεγμένο συμβούλιο το οποίο θα εκλέξει τον πρόεδρο και τους αξιωματούχους και θα συζητήσει τους στόχους της νέας θητείας.

Η επανεκλογή των επτά από τα έντεκα μέλη του Συμβουλίου αποτελεί εγγύηση ότι η νέα ηγεσία θα καταβάλλει προσπάθειες για τη συνέχιση της ανοδικής πορείας του συλλόγου των τελευταίων δύο ετών σε όλους τους τομείς πολιτιστικούς, εκπαιδευτικούς, φιλανθρωπικούς, εκδηλώσεις νεολαίας και φυσικά την προώθηση των ελληνικών και ποντιακών ιδεωδών.