Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Ενάντια στο "Ποντιακό τριήμερο" της ΑΡΓΩ στην Καλλιθέα, το ΚΚΕ

Ενάντια στο "Ποντιακό τριήμερο" της ΑΡΓΩ στην Καλλιθέα, το ΚΚΕ

Για μία ακόμα φορά το ΚΚΕ και τα όργανα που το αποτελούν, δείχνουν την αντίθεση τους σε μία Ποντιακή εκδήλωση και το περιεχόμενο της.

Αυτή τη φορά τα έβαλαν με το 32ο Ποντιακό Τριήμερο που διοργανώνει ο Παμποντιακός Σύλλογος Καλλιθέας «Η Αργώ» από την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, στην πλατεία Δαβάκη, στην Καλλιθέα.

Τα βάζουν, μέσω της παράταξης του ΚΚΕ στο Δήμο Καλλιθέας, με τον Δήμο γιατί όπως λένε: χρηματοδοτεί αντικομμουνιστική εκδήλωση στην πόλη της Καλλιθέας, μέσω της επιχορήγησης του Δήμου στο σύλλογο «Αργώ» ώστε να πραγματοποιήσει «ποντιακό τριήμερο», το οποίο περιλαμβάνει και «ημερίδα» με τίτλο «100 χρόνια από τον πρώτο ολοκληρωτισμό του μπολσεβικισμού».

Έτσι λοιπόν οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ στο Δήμο Καλλιθέας ζήτησαν την ακύρωση της χρηματοδότησης της εκδήλωσης κάτι που φυσικά η δημοτική αρχή αρνήθηκε. 

Ενοχλήθηκαν δε, ακόμα περισσότερο, γιατί στον ιστότοπο του δήμου Καλλιθέας, στην ενότητα «Πολιτιστικές Εκδηλώσεις» φιλοξενείται το κάλεσμα για το «ποντιακό τριήμερο», με το πρόγραμμα και την αφίσα των εκδηλώσεων και με υπογραφή «Με τη στήριξη του δήμου Καλλιθέας».

Η ίδια αφίσα για το κάλεσμα στο Ποντιακό τριήμερο κοσμεί τα κεντρικά σημεία της πόλης της Καλλιθέας.

Μπορείτε να διαβάσετε τα όσα γράφουν στην εφημερίδα τους, εδώ.