Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Αργυρούπολης παρουσίασε το μοναδικό βιβλίο-λεύκωμα του Δρ. Παύλου Κανονίδη "Αρχιτεκτονική και Πολιτισμός του Πόντου" τη Δευτέρα 30 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθήνας.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος κα Σοφία Βούλτεψη και την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Αργυρούπολης κος Δημήτρης Ευσταθιάδης.

Οι ομιλητές κα Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη τ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κος Απόστολος Κακλαμάνης τ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κος Φώτης Κουβέλης Βουλευτής Β' Αθηνών και ο κος Χάρης Πασβαντίδης Νομαρχιακός Σύμβουλος Αθηνών, τόνισαν την ιστορική σημασία αυτού και επίσης ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Αργυρούπολης που προχώρησαν στην έκδοση του.

Τη εκδήλωση παρακολούθησαν ο Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κος Συμεών, ο Γ' Αντιπρόεδρος της Βουλής κος Νεράτζης Αναστάσιος, ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής Δρ. Φυτσίλης Φώτης, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κος Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης, ο Δήμαρχος Ελληνικού κος Χρήστος Κορτζίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι Ποντιακών σωματείων και πλήθος κόσμου.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Ηλίας Ν. Ιορδανίδης


ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΟΝΤΟΥ 10
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Τ.Κ. 16452
Τηλ. & Fax: 2109602961, 6944415522
www.ep-a.gr
info@ep-a.gr