Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Μια υπέροχη Ποντιακή βραδιά στο Δήλεσι από το Σύλλογο Ποντιακή Στέγη Δηλεσίου

Μια υπέροχη Ποντιακή βραδιά στο Δήλεσι από το Σύλλογο Ποντιακή Στέγη Δηλεσίου
Μια υπέροχη Ποντιακή βραδιά στο Δήλεσι από το Σύλλογο Ποντιακή Στέγη Δηλεσίου

Μια όμορφη, ζεστή βραδιά, με παραδοσιακούς χορούς του Πόντου και της Ελλάδας διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντιακή Στέγη Δηλεσίου, το Σάββατο  22 Ιουλίου, στον Κόκκινο Βράχο στο Δήλεσι.

Ο Πρόεδρος του νεοσύστατου Ποντιακού Συλλόγου, κ. Μιχάλης Γραμματικόπουλος, καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν, δίνοντας το λόγο για ένα σύντομο χαιρετισμό στον Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Δημήτρη Μπακομήτρο και στον Αντιδήμαρχο Σχηματαρίου κ. Ηλία Δημητρίου.

Καλεσμένοι της Ποντιακής Στέγης Δηλεσίου ήταν ο Σύλλογος Ποντίων Ωρωπού «Εύξεινος Πόντος», όπου χόρεψε σε Ποντιακούς ρυθμούς, ενώ ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Λεμονίδης σκόρπισε το γέλιο με τα ποντιακά ανέκδοτα που χάρισε στους παρευρισκόμενους.

Το χορευτικό του «Εύξεινου Πόντου» ακολούθησε το χορευτικό της Ποντιακής Στέγης Δηλεσίου που χόρεψε παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα, ενώ η βραδιά κύλησε με ζωντανή μουσική από τραγουδιστές που άναψαν το κέφι και ξεσήκωσαν τον κόσμο που χόρεψε από καρδιάς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΤ Αλέξανδρος Ανυφαντής, η πρώην Αντιδήμαρχος Οινοφύτων κ. Γωγώ Καμπιώτου, η Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τανάγρας κ. Ελένη Ζαφειροπούλου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Οινοφύτων κ. Γιάννης Καμινιώτης, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Αγριλέζας κ. Ανδρέας Παπαγιάννης και πλήθος κόσμου που έσπευσε να απολαύσει την υπέροχη Ποντιακή βραδιά.

Πηγή: Άποψη τώρα