Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Σε Ποντιακούς ρυθμούς γιορτάστηκαν τα κούλουμα στην Πατρίδα Βέροιας

Σε Ποντιακούς ρυθμούς γιορτάστηκαν τα κούλουμα στην Πατρίδα Βέροιας
Σε Ποντιακούς ρυθμούς γιορτάστηκαν τα κούλουμα στην Πατρίδα Βέροιας

Η βροχή δεν στάθηκε ικανή να χαλάσει την διάθεση όσων βρέθηκαν στα κούλουμα που διοργάνωσε με επιτυχία για άλλη μία χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς».

Φίλοι του Συλλόγου και πολύ άλλοι επισκέπτες που γνωρίζουν τις πετυχημένες εκδηλώσεις που πάντοτε διοργανώνει ο δραστήριος σύλλογος της Πατρίδας Βέροιας, από νωρίς συγκεντρώθηκαν στο χώρο του «Ευστάθιος Χωραφάς», απόλαυσαν παραδοσιακή φασολάδα, τουρσί, ελιές, χαλβά και λαγάνα, συνοδευόμενα με κρασί και υπό τους ήχους της ποντιακής λίρας και του νταουλιού, έγινε ένα πραγματικό γλέντι που κράτησε μέχρι το απόγευμα.

Πρωτεργάτες ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Καγκελίδης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πατρίδας Γιάννης Σιδηρόπουλος με τους συνεργάτες τους, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή και μέχρι τέλος ήταν επί ποδός για να προσφέρουν τα καλύτερα στους επισκέπτες. Φυσικά για μια ακόμη φορά το μεγάλο χορευτικό τμήμα του «Ευστάθιος Χωραφάς» συμπαρέσυρε τους παρευρισκόμενους σε έναν διαρκή χορευτικό ρυθμό.

Παρόντες από την τοπική αυτοδιοίκηση, ήταν ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Παπαγιάννης και οι πρώην Αντιδήμαρχοι Παύλος Παυλίδης και Θόδωρος Θεοδωρίδης.  

Πηγή: 24ώρες News