Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ετήσια τακτική Γ.Σ. και εκλογές του Σ.Πο.Σ. Ν. Ελλάδος & Νήσων της Π.Ο.Ε.

Ετήσια τακτική Γ.Σ. και εκλογές του Σ.Πο.Σ. Ν. Ελλάδος & Νήσων της Π.Ο.Ε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Πο.Σ. Ν. Ελλάδος & Νήσων της Π.Ο.Ε. προσκαλεί τα σωματεία–μέλη του στην Περιφερειακή Σύνοδο (Γενική Συνέλευση), η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 στην αίθουσα της Ενώσεως Ποντίων Πειραιώς, με τα εξής θέματα:
1) Εκλογή Προέδρου - Γραμματέα της Συνελεύσεως και 5μελούς εφορευτικής επιτροπής,
2) Λογοδοσία Απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου,
3) Έκθεση εξελεγκτικής Επιτροπής,
4) Συζήτηση επί των πεπραγμένων και της λογοδοσίας του Δ.Σ.,
5) Απόφαση για την απαλλαγή ή μη του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη,
6) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής.

Ώρα έναρξης Συνέλευσης 11:00 π.μ. - Ώρα λήξης ψηφοφορίας 7:00 μ.μ.

Σύμφωνα με το άρ. 16 του Καταστατικού, η Περιφερειακή Σύνοδος των μελών απαρτίζεται από τον Πρόεδρο κάθε σωματείου ή τον νόμιμο αναπληρωτή του και από έναν εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο οριζόμενο από τα Δ.Σ. των σωματείων. Δηλαδή κάθε σωματείο συμμετέχει στις Περιφερειακές Συνόδους των μελών με 2 εκπροσώπους του, που έχουν και οι δύο δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Κάθε αντιπρόσωπος μπορεί να θέσει μέχρι 5 σταυρούς προτιμήσεως.

Οι υποψηφιότητες για το όργανο του Σ.Πο.Σ. πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι 11 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 3 μμ, στο φαξ 2104629325. Μέσα στην ίδια προθεσμία συνιστάται και η οικονομική τακτοποίηση των μελών (Δικαίωμα εγγραφής 50,00 ευρώ και ετήσια συνδρομή 50,00 ευρώ). Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με το καταστατικό η ταμειακή τακτοποίηση επιτρέπεται μέχρι και την έναρξη της

Εκλογές Περιφερειακής Επιτροπής Νεολαίας

Με από 7/10/2013 επιστολής της, η Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας Ν.Ε.-Ν. ενημερώνει τα σωματεία ότι η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20/10/2013 και ώρα 11:30 π.μ. στο Σύλλογο Ποντίων Αγ. Βαρβάρας “Ο Φάρος”. Στην εκλογή των 9μελών Π.Ε.Ν. κάθε σύλλογος συμμετέχει με 1 έως 3 εκπροσώπους ηλικίας 18-30 ετών, οι οποίοι προέρχονται από το τμήμα νεολαίας του εκάστοτε συλλόγου.

Σε περίπτωση έλλειψης συγκροτημένου τμήματος νεολαίας, τους εκπροσώπους ορίζει το Δ.Σ. του συλλόγου. Οι εκπρόσωποι των συλλόγων, εκλογείς των 9μελών Π.Ε.Ν., έχουν παράλληλα το δικαίωμα του εκλέγεσθαι ως μέλη των άνω Επιτροπών. Σε κάθε περίπτωση ψηφοφόροι και υποψήφιοι πρέπει να φέρουν μαζί τους επίσημο έγγραφο από το Δ.Σ. του συλλόγου τους το οποίο να επιβεβαιώνει τη συμμετοχή ή υποψηφιότητά τους στην εκλογική διαδικασία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε στο 6946982665 Γεωργιάδης Κώστας - Συντονιστής Π.Ε.Ν. ή στο e-mail της Π.Ε.Ν. neolaia.ath@poe.org.gr.

Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος
Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων
Νότιας Ελλάδος και Νήσων
Προσ. διευθ.: Καπετανίδου 81, Δραπετσώνα
Τηλ. 2104080094-5
Fax 2104629325
ath.poe.org.gr 


Σχετικά θέματα:

- Εκλογές για την ανάδειξη νέων Δ.Σ. στην Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος

- Ετήσια τακτική Γ.Σ. και εκλογές του Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας & Θεσσαλίας της Π.Ο.Ε.

- Ετήσια τακτική Γ.Σ. και εκλογές του Σ.Πο.Σ. Θεσσαλονίκης της Π.Ο.Ε.